Koude voorgerechten

Carpaccio van Belgisch rund

€ 28,00

6 Franse holle oesters

€ 29,00

Artisanaal gerookte zalm

€ 30,00

Pata Negra 'Trevelez'

€ 42,00

Cocktail van handgepelde garnalen

€ 36,00

Top Selection kaviaar 30 gr. / 50 gr.

€ 80,00 / € 120,00

Warme voorgerechten

Kaaskroketten

€ 22,00

Garnaalkroketten

€ 28,00

Pomme Ostendaise

€ 35,00 / € 45,00

Pomme Moscovite 'Halifax'

€ 85,00

Visgerechten

Tomaat met handgepelde garnalen

€ 36,00 / € 46,00

Scampi’s diabolique

€ 28,00 / € 39,00

Griet met gegrilde asperges

€ 45,00

Paling in ‘t groen

€ 43,00

Zeetong meunière

€ 50,00

Kreeft Belle Vue in de oven

€ 39,00 / € 78,00

Langoustines in de oven

€ 39,00 / € 78,00

Vleesgerechten

Steak tartaar

€ 37,00

Gentse stoverij

€ 27,00

Gehaktballetjes in tomatensaus

€ 27,00

Mechelse koekoek aan ‘t spit

€ 32,00

Steak Waterland au poivre flambée

€ 38,00

Vol-au-vent

€ 34,00 / € 45,00

Hamburger “Halifax”

€ 28,00

Van de Grill

Yellowfin tonijn

€ 45,00

Gambas

€ 36,00 / € 65,00

Brasvar kotelet

€ 33,00

Contrefillet

€ 37,00

Ris de veau

€ 39,00 / € 54,00

Ierse ribeye

€ 43,00

Ierse filet pur

€ 46,00

Lamskoteletten Quercy

€ 49,00

Côte à l'os - selectie Halifax p.p

€ 59,00

Desserts

Dame Blanche

€ 15,00

Crème brûlée

€ 15,00

Coupe Colonel

€ 15,00

Vanille-ijs met frambozen

€ 16,00

Vanille-ijs met aardbeien

€ 16,00

Chocolademousse

€ 15,00

Warm appeltaartje met vanilleijs

€ 16,00

Café Glacé

€ 15,00

Flantaart

€ 15,00

Tiramisu

€ 15,00

Kaas

Kaasassortiment Callebaut-Vanhaver

€ 25,00

Dessert