X

Over ons

  Het mooiste terras van het land.
  ‘Halifax’. Een merk. Een verleiding.

  Uitgegroeid van een plaatselijke voltreffer aan de boorden van de Leie tot, vandaag, a ‘Place to be’ voor iedereen die houdt van een smakelijke keuken en een gezellige avond die eindeloos lijkt te duren.

  Met meer troeven dan in een spel kaarten. De gastvrijheid van de eigenaars An en Vincent. De sympathieke bediening van de jongens en meisjes. De gevarieerde menukaart met als specialiteit die malse Côte à l’os op de geurige grill in het open haardvuur. En natuurlijk het prachtige terras met bar dat zomers en winters, dankzij de verwarming, tot diep in het land bekend staat en steeds weer dat vleugje romantiek opwekt.

  Gasthof Halifax is het soort restaurant dat verslavend werkt, u wil er steeds terugkomen en u vertelt het voort aan vrienden en collega’s. Het is die unieke mix van kader, sfeer en lekker eten die het hem doet. Jong en oud voelt er zich speciaal.

  Gasthof Halifax houdt ‘s middags en ‘s avonds, zeven dagen op zeven, voor u de deur open. Een belevenis die niet, nooit stuk kan. Kom het meemaken, beleven en proeven.

  De ‘Halifax Wijnkamer’

  In de wijnkamer van Gasthof Halifax staan de mooiste Chateau’s uitgesteld.  De temperatuur wordt constant gehouden evenals de vochtigheidsgraad,  In plaats van door de wijnkaart te bladeren, kunnen klanten hun wijnen kiezen in “De wijnkamer”. Zodra de keuze gemaakt kunnen de wijnen meteen geserveerd worden op de ideale temperatuur. Voortaan kan u niet alleen dineren met het unieke uitzicht op het Leielandschap, maar ook met een uitzicht op de meest uitgelezen wijnsoorten.

  Kom de sfeer proeven

  Vincent, An en Colette

  Gasthof Halifax

  Emiel Clauslaan 143
  9800 Deinze
  T: 09 282 31 02
  www.gasthofhalifax.be
  info@gasthofhalifax.be